NL FR EN

ARMANI PRIVE Rose d'Arabie Kaars

Rose d'Arabie Kaars

(0)

€ 109,00
€ 90,08(incl. € 109,00)
IN MIJN WINKELZAK  
Dit product is momenteel niet op voorraad. Verlaag het aantal of verwijder dit product
Dit product is niet voorradig maar kunnen we voor je bestellen, de levertijd bedraagt 2 tot 4 weken. Bekijk de voorraad van alle stores
Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel.
ARMANI PRIVE
ARMANI PRIVE

Omschrijving Rose d'Arabie Kaars

Parfums van elders.

Net als Scheherazade die haar koninkrijk betoverde, heeft deze levendige ode aan Damaskus Roos een fascinerende kracht van verleiding. Het weerspiegelt elk facet van zijn hart, van iriserend rood tot stralend goud in een weelderige harmonie van tonen. Warme en pittige tonen van Saffraan maken plaats voor een vleugje Patchouli en Hout die versmelten in de wulpse basis van Amber en Vanille.

Advies nodig?

Specificaties

Ingrediënten

Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Citronellol, Formaldehyde Cyclodecyl Ethyl Acetal, Alpha-Isomethyl Ionone, Trimethyl-Propylcyclohexanepropanol, Methylenedioxyphenyl Methylpropanal, Ethyl 2,6,6-Trimethylcyclohexa-2,4-Dienecarboxylate, Isoeugenol, Rose Ketone-*This Ingredient List Is Subject To Change, Customers Should Refer To The Product Packaging For The Most Up-To-Date Ingredient List.

Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de ingrediëntenlijst(en) op de productverpakking te controleren, voor de meest actuele info.

Deze wordt het

Rose d'Arabie Kaars
ARMANI PRIVE

Rose d'Arabie Kaars

(0)

€ 109,00
€ 90,08(incl. € 109,00)
Dit product is niet voorradig maar kunnen we voor je bestellen, de levertijd bedraagt 2 tot 4 weken.
IN MIJN WINKELZAK