NL FR EN

ENVIRON Focus Care Comfort+ Anti Pollution Spritz 50ml

Focus Care Comfort+ Anti Pollution Spritz 50ml

(0)

€ 39,00
€ 32,23(incl. € 39,00)
 
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
ENVIRON
ENVIRON

Omschrijving Focus Care Comfort+ Anti Pollution Spritz 50ml

Gebruikt u Environ voor de eerste keer?
Gelieve contact op te nemen voor een gepersonaliseerde consultatie met één van onze Beauty Expertes. Bel naar +32 3 233 36 31 of mail naar beautycenter@parfuma.com

Gebruikt u Environ al enkele maanden/jaren?
Dan kan u de producten online bestellen via deze link: https://www.parfuma.com/Speciale-knopen/Environ/g/423.


 

Wist je dat de vervuiling in de stad de grootste schadelijke omgevingsfactor is die jouw gezondheid en jouw huid in gevaar brengt? Het is tijd om meer van de ingenieuze mooie wetenschap van Environ te ervaren.

Zorg ervoor dat je huid er gezond blijft uitzien en mooi veerkrachtig blijft met de nieuwe Antivervuilingsformules van Environ met uiterst slimme ingrediëntencombinaties voor de ultieme bescherming tegen de schadelijke effecten van vervuiling binnen en buiten.

Deze lichte, onzichtbare, ademende formule biedt een complete bescherming met een wetenschappelijk op punt gestelde combinatie van Antivervuilingsingrediënten en zeer krachtige antioxidanten om de schadelijke effecten van vervuiling te neutraliseren.

Gebruik:
Start je verzorgingsroutine met je Environ pre-reiniger, reiniger en toner. Breng vervolgens je moisturiser met vitamine A en je zonnecrème van Environ aan. Hou je ogen gesloten en verstuif Anti-Pollution Spritz over je gelaat, hals en decolleté.

Gebruik de Anti-Pollution Spritz ‘s ochtends en ’s avonds en gedurende de dag boven je make-up voor extra bescherming en comfort.

Anti-Pollution Spritz kan gebruikt worden tijdens elke fase van het Vitamin STEP-UP SYSTEM.

Advies nodig?

Specificaties

Deze wordt het

Focus Care Comfort+ Anti Pollution Spritz 50ml
ENVIRON

Focus Care Comfort+ Anti Pollution Spritz 50ml

(0)

€ 39,00
€ 32,23(incl. € 39,00)