NL FR EN

ENVIRON SPECIALS Focus Care Youth+ Tri BioBotanical Revival Masque 50ml

Focus Care Youth+ Tri BioBotanical Revival Masque 50ml

(0)

€ 60,00
€ 49,59(incl. € 60,00)
IN MIJN WINKELZAK  
Dit product is momenteel niet op voorraad. Verlaag het aantal of verwijder dit product
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd. Bekijk de voorraad van alle stores
Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel.
ENVIRON SPECIALS
ENVIRON SPECIALS

Omschrijving Focus Care Youth+ Tri BioBotanical Revival Masque 50ml

Het masker perfectioneert de kunst om de huid een lumineuser, stralender, gladdere, jongere en gerevitaliseerde aanblik te geven. De krachtige formule helpt bij een droge huid, ongelijkmatige teint en de tekenen van veroudering. Dit is mogelijk gemaakt door de combinatie van revolutionaire ingrediënten zoals aziatisch zuur, amandel- en lactaatzuur.

 
Gebruik:
Breng het masker tweemaal per week aan in een dunne laag, gedurende tien minuten. Als uw huid comfortabel aanvoelt, breng het masker dan drie keer per week aan, gedurende 20 minuten. Voelt uw huid nog steeds comfortabel aan, laat het masker dan heel de nacht op. Als de huid droog of strak wordt, vermindert u de frequentie. Zodra de droogheid of strakheid verdwijnt, kunt u de frequentie opnieuw verhogen.
 
Geavanceerde Environ® gebruikers kunnen de huid eerst 3 - 5 minuten behandelen met de Cosmetic Roll-CIT en vervolgens het Revival Masque aanbrengen.
 
Geschikt voor een huid die vaak blootgesteld is geweest aan de zon en andere milieufactoren, ook bij ongelijkmatige teint en fijne lijntjes. Voor een maximaal resultaat, gebruik het product 4 - 6 maanden.
 
Advies voor dagelijkse zonbescherming: dit product bevat alpha hydroxy zuren (AHA's). Gebruik dagelijks zonbescherming met een breed spectrum, draag beschermende kledij en beperk blootstelling aan de zon.
 
Advies nodig?

Specificaties

Ingrediënten

Asiatic Acid, Lactic Acid, Mandelic Acid

Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de ingrediëntenlijst(en) op de productverpakking te controleren, voor de meest actuele info.

Deze wordt het

Focus Care Youth+ Tri BioBotanical Revival Masque 50ml
ENVIRON SPECIALS

Focus Care Youth+ Tri BioBotanical Revival Masque 50ml

(0)

€ 60,00
€ 49,59(incl. € 60,00)
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd.
IN MIJN WINKELZAK