NL FR EN

FREDERIC MALLE Music For a While Eau de Parfum 100ml spray

Music For a While Eau de Parfum 100ml spray

(0)

€ 275,00
€ 227,27(incl. € 275,00)
IN MIJN WINKELZAK  
Dit product is momenteel niet op voorraad. Verlaag het aantal of verwijder dit product
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd. Bekijk de voorraad van alle stores
Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel.
FREDERIC MALLE
FREDERIC MALLE

Omschrijving Music For a While Eau de Parfum 100ml spray

Music for a While is een oriëntaals parfum, gecomponeerd rond lavendel en vermengd met patchouli, amber en vanille. Het werd voortdurend herwerkt om de hoeveelheid muskus aanwezig in de formule te minimaliseren; met andere woorden, om ervoor te zorgen dat de hoofdingrediënten zo precies zijn dat aanvullende verzachting met musk niet nodig is.

Het resultaat is een warm parfum met een scherpe, precieze esthetiek: Parijse verfijning en totale sexappeal. Degenen die de foto's van Helmut Newton bewonderen, zegt de heer Malle, zullen bekend zijn met het effect van dit parfum. Het tegenstrijdige karakter van het parfum vereiste een zeer suggestieve titel, open voor interpretatie. Music for a While spreekt van de aard van muziek als iets dat ontrafelt in de tijd, maar ook als iets dat ons naar een plek brengt waar het leven zowel mooier en levendiger is. En dat is voor Mr. Malle het verhaal van verleiding: een reeks krachtige impulsen en krachtige momenten waarin het leven wordt geleefd - een tijdje, misschien, als muziek.

Advies nodig?

Specificaties

Ingrediënten

Alcohol Denat., Water\Aqua\Eau, Fragrance (Parfum), Linalool, Limonene, Geraniol, Eugenol, Benzyl Benzoate, Cinnamal, Citral, Coumarin, Citronellol

Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de ingrediëntenlijst(en) op de productverpakking te controleren, voor de meest actuele info.

Deze wordt het

Music For a While Eau de Parfum 100ml spray
FREDERIC MALLE

Music For a While Eau de Parfum 100ml spray

(0)

€ 275,00
€ 227,27(incl. € 275,00)
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd.
IN MIJN WINKELZAK