NL FR EN

Nieuws

Gelaat & Lichaam

Hoe verzorg je je huid na de zon?

Het is algemeen bekend dat, te veel UV-straling de huidveroudering versnelt. Het is dus heel belangrijk om je huid goed te beschermen met de juiste SPF, maar de nazorg is even belangrijk! Deze doeltreffende producten zijn er om je bruine kleur te verlengen en echt te verbeteren!

Verleng en verbeter je bruine teint


Het is beter om te krachtige verzorging op een laag pitje te zetten, want de zon maakt de huid kwetsbaarder. De ideale oplossing in deze tijd van het jaar zijn deze snelle en gemakkelijk te gebruiken producten, die zo effectief zijn in het verlengen en echt verbeteren van je bruine kleur.


ENVIRON VITA-ENRICHED ANTI-OXIDANT GEL »
 

LANCASTER TAN MAXIMIZER AFTER SUN SERUM »
 

CLARINS HYDRA-ESSENTIEL MULTI-PROTECTION MIST »
 

KALMEER jE HUID MET EEN MASKER


 

Het zou zonde zijn je vochtinbrengende en verzachtende masker voor de winter te bewaren! In de zomer is de huid net zo gespannen en kan snel rood worden.

Onze favoriet van het moment? Skin Hydrating Masque is verfrissend, en hydraterend, dus ideaal voor de droge of gestreste huid. Het masker helpt de huidbarrière en het vochtgehalte van de huid te herstellen na een overload aan zon.

Breng een dunne laag aan op een schoon gezicht en hals. Laat het masker 7 a 10 minuten intrekken.

DERMALOGICA SKIN HYDRATING MASQUE »

een explosie van helende hydratatie


 

Deze vederlichte gelcrème geeft de huid een koel, relaxt en verzacht gevoel met een frisse, gezonde glans. Deze lichte hydraterende crème is gemaakt met Micro Oil Gel Capsules om voedend vocht naar het midden van de huid te brengen, en helpt fijne droge lijntjes te egaliseren. Lime Tea beschermt tegen omgevingsstress en vervuiling voor een zuivere gloed. Help droogheid te genezen met deze diepe hydratatie doordrenkt met de Miracle Broth™ van La Mer.

Breng 's ochtends en 's avonds een kleine hoeveelheid aan tussen de vingertoppen en druk zachtjes in de gereinigde huid.

LA MER COOL GEL CREAM »