NL FR EN

Nieuws

Spa

How To Beat The Monday Blues

Heb je vandaag een dipje? Je bent waarschijnlijk niet de enige, want vandaag is het 'Blue Monday'! Oftewel de dag waarop mensen zich het meest triest voelen. Hoe komt dit? In deze veelbesproken derde week van januari zijn er weinig nieuwe feestelijke vooruitzichten. Het koude winterweer maakt ons droef en die welverdiende vakantie lijkt nog zo ver weg.

Alhoewel 'Blue Monday' niet wetenschappelijk onderbouwd is, is het sombere maandaggevoel voor velen toch herkenbaar. Nu is de vraag: hoe pak je deze 'Monday Blues' aan? We geven je enkele tips om die lastige gevoelens van je af te schudden, want New Year New Me! 

SELF CARE SUNDAY


Las op zondagavond een me-time momentje in om jezelf te verwennen. Zo kom je volledig tot rust en kan je opgewekt starten aan je nieuwe werkweek. Geniet bijvoorbeeld van een lang bad met alles erop en eraan! Onze ultieme favoriet? De Relaxing Ylang-Ylang Bad en Douchegel van Molton Brown. De douchegel helpt je lichaam en geest kalmeren dankzij ontspannende aroma's. Het is dus dé musthave voor jouw ontspannen gevoel. Een extra laagje Relaxing Ylang-Ylang Body Lotion doet hierbij wonderen. 

Wat mag zeker niet ontbreken? Gezichtmaskers! Het Shiseido WASO Yuzu-C Beauty Sleeping Mask zorgt ervoor dat zelfs de meest uitgeputte huid er uitgerust en voller uitziet. Én het is makkelijk aan te brengen voor je gaat slapen. 

De avond is pas helemaal compleet met de heerlijk bloemig, frisse geur van de Comfort Zone Tranquillity kaars. Zet nog een heerlijk tasje thee en kijk naar je favoriete Netflix serie, de ochtend nadien voel je je als herboren!

MOLTON BROWN - RELAXING
YLANG-YLANG BAD & DOUCHEGEL 
BOBBI BROWN - RELAXING
YLANG-YLANG BODY LOTION
SHISEIDO - WASO YUZU-C
BEAUTY SLEEPING MASK  
COMFORT ZONE -
TRANQUILLITY KAARS

START MAANDAG MET EEN SCHONE LEI  


Maandagen kunnen soms extra stressvol zijn door werk dat zich heeft opgestapeld de week voordien. Onze tips: Probeer je taken af te ronden op vrijdag, zo kan je maandag met een schone lei starten. Zijn er belangrijke taken die je moet afwerken? Die plan je best in op maandag(ochtend). Je zult je een stuk beter voelen eens het voorbij is!

MUSIC MAESTRO


Zet je week al swingend in met je eigen zelfgemaakte funky playlist waar je alleen maar blij van kan worden. Zing luidkeels mee met je favoriete muziek, thuis of in de wagen. Hét nummer waar wij meteen gelukkig van worden? 'Don't Stop Me Now' van Queen!

KLEUR JE DAG


Deze donkere periode vraagt dringend wat kleur! Kies een outfit met een showpiece, zoals een felle kleur of een vrolijke print. Die outfit maak je af door jezelf eens (wat meer) op te maken. Zet je ogen in de kijker met Laura Mercier's Caviar Stick. Het is makkelijk om aan te brengen én je kan er verschillende looks mee creëren. Maak de ooglook af met een volumineuze mascara, zoals de Climax Mascara van NARS.

Kies dan nog een mooi kleurtje voor op de lippen. Éen van onze favorieten producten is jane iredale's HydroPure Hyaluronic Lip Gloss. De fluweelzachte lip glos, in verschillende tinten, zorgt voor vollere lippen en kan je makkelijk en snel bijwerken.

De finishing touch is een frisse geur waar je helemaal van opkrikt, zoals Diors Miss Dior Rose N'Roses Eau de Toilette! Ook al werk je van thuis uit en lijkt het misschien niet altijd de moeite om je klaar te maken... Dat is het wel. Look good, feel better! 

LAURA MERCIER -
CAVIAR STICK
NARS -
CLIMAX MASCARA
JANE IREDALE - HYDROPURE
HYALURONIC LIP GLOSS 
DIOR - MISS DIOR
ROSE N'ROSES EAU DE TOILETTE

SOMETHING TO LOOK FORWARD TO


Ergens naar uitkijken en leuke activiteiten doen, geven je energie. Zet ze dus wat vaker op je agenda. Gezellig bijkletsen met vriendinnen, een date night met je geliefde of een sportsessie in je favoriete sportclub. Plan wat vaker activiteiten in die JIJ graag doet. Dat laatste is trouwens niet alleen goed voor je lichaam. Het heeft ook een positief effect op je concentratievermogen. Mooi meegenomen, toch?