NL FR EN

K18 Peptide Prep Detox Shampoo 250ml

Peptide Prep Detox Shampoo 250ml

(0)

€ 34,50
€ 28,51(incl. € 34,50)
IN MIJN WINKELZAK  
Dit product is momenteel niet op voorraad. Verlaag het aantal of verwijder dit product
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd. Bekijk de voorraad van alle stores
Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel.

Omschrijving Peptide Prep Detox Shampoo 250ml

De K18 Peptide Prep™ Detox Shampoo is een kleurveilige, zuiverende shampoo die productresidu verwijdert om een clean canvas en de meest optimale haaromgeving voor de K18Peptide™ te creëren. Aangeraden om te gebruiken voor het aanbrengen van het K18 Leave-in Molecular Repair Mask.

Wat doet het?
- Reinigt het haar en de hoofdhuid grondig: Overtollige build-up wordt afgebroken met een zacht schuim dat de haarfollikels ontstopt terwijl vuil en olie worden verwijderd.
- Maakt de weg vrij door build-up van oliën, siliconen of zware conditioners te verwijderen waardoor het haar weer zuiver is.
- Bereidt het haar voor op maximale resultaten: Alles werkt beter op fris, zuiver haar, inclusief chemische behandelingen, treatments (zoals het K18 Mask), en stylingproducten.

Gebruik:
Belangrijk! Alvorens het K18 masker te gebruiken moet het haar super zuiver zijn. Als je veel stylingproducten en/of zware producten met oliën of siliconen gebruikt, kan dit ervoor zorgen dat er een laagje op je haar zit waardoor het K18 Mask niet optimaal kan indringen. Ga daarom voor een detox shampoo en was je haar eventueel 2 keer. 

IN de douche:
1. Shampoo je haar, gebruik geen conditioner.

UIT de douche:
1. Maak je haar handdoekdroog.
2. Begin met 1 pompje van het K18 Mask en gebruik daarna meer als het nodig is. De hoeveelheid hangt af van de lengte, dikte en staat van je haar.
3. Verspreid het masker gelijkmatig in het haar van uiteindes naar de wortels, één pompje per keer. Less is more! 
4. Laat het masker 4 minuten rusten zodat de peptide zijn werking kan doen.
5. Was het K18 Mask NIET uit.
6. Style je haar zoals gewoonlijk.

Gebruik het K18 masker 6 wasbeurten na elkaar. Je zal na 3 wasbeurten al bijn een optimaal resultaat zien. Gebruik het masker daarna om de 3-4 wasbeurten, wanneer nodig.

Advies nodig?

Specificaties

Ingrediënten

Water (Aqua) (Eau), Natrium C14-16 Olefinesulfonaat, Cocamido¬propyl Hydroxysultaine, Salicylzuur, Houtskoolpoeder, sh-Oligo¬peptide-78, Panthenol, Glycerine, Natriumfytaat, Guar Hydroxy¬propyltrimoniumchloride, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxaminezuur, Citroenzuur, Kaliumhydroxide, Geur (Parfum), Benzylsalicylaat, Limo¬nene

Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de ingrediëntenlijst(en) op de productverpakking te controleren, voor de meest actuele info.

Deze wordt het

Peptide Prep Detox Shampoo 250ml
K18

Peptide Prep Detox Shampoo 250ml

(0)

€ 34,50
€ 28,51(incl. € 34,50)
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd.
IN MIJN WINKELZAK