NL FR EN

LA MER The Lip Polish 15ml

The Lip Polish 15ml

(0)

€ 65,00
€ 53,72(incl. € 65,00)
IN MIJN WINKELZAK  
Dit product is momenteel niet op voorraad. Verlaag het aantal of verwijder dit product
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd. Bekijk de voorraad van alle stores
Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel.
LA MER
LA MER

Omschrijving The Lip Polish 15ml

De zintuiglijke textuur van deze balsem herstelt en verfijnt op milde wijze alle oneffenheden en verzorgt de gevoelige huid. De veelzijdige voordelen zijn snel en intens: na slechts één keer gebruik zien de lippen er vernieuwd uit en voelen ze ultrazacht, soepel en gezond aan. Gebruik The Lip Polish voortdurend om droge lippen te helpen voorkomen.

Zoals de rest van de La Mer lipcategorie, voelt de hele ervaring hemels aan. De rijke, exfoliërende balsemtextuur smelt bij het aanbrengen op de lippen, verfijnt zachtjes en laat een vleugje gezoete munt achter. De innovatieve, tweezijdige applicator zorgt voor het gelijkmatig aanbrengen, verbetert de ervaring en stimuleert de microcirculatie. De lippen krijgen een natuurlijke, rozige glans en een levendige, gezonde uitstraling.

Gebruik:
Gebruik drie keer per week door met de platte kant van de applicator een kleine hoeveelheid op de lippen aan te brengen. Gebruik de geribbelde kant van de applicator om met ronddraaiende bewegingen op de lippen te masseren. Verwijder overtollig product met een tissue of doekje. Voor de ultieme transformatie, gebruik daarna The Lip Volumizer en The Lip Balm.

Advies nodig?

Specificaties

Deze wordt het

The Lip Polish 15ml
LA MER

The Lip Polish 15ml

(0)

€ 65,00
€ 53,72(incl. € 65,00)
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd.
IN MIJN WINKELZAK