NL FR EN

Nieuws

Tips & Tricks

Langere, vollere wimpers in 1, 2, 3...

Lange, volle wimpers.. we willen ze allemaal wel, maar jammer genoeg is niet iedereen ermee gezegend. Gelukkig zijn er verschillende hulpmiddeltjes waarop je die weelderige wimperlook in no time kan verkrijgen! Benieuwd? Lees dan zeker verder. De wimpers van je dromen wachten op jou.

1 WIMPERKRULLER


 

Een wimperkruller ziet er misschien wat onhandig uit, maar wanneer je het juist gebruikt geeft het je wimpers een mooie lift waardoor ze langer en voller lijken. Om horrorverhalen, zoals het afbreken van je wimpers te voorkomen, is het belangrijk dat je de wimperkruller vóór je mascara aanbrengt.
Tip: Verwarm de wimperkruller met een föhn voor een mooiere krul. Let wel op dat je het niet te warm maakt. Zo vermeid je horrorverhaal nummer twee: jezelf verbranden.

TWEEZERMAN CLASSIC LASH CURLER »

2 serums


Heb je korte, broze wimpers? Dan is een wimperserum wat je nodig hebt! Het maakt je wimpers niet alleen langer en voller, maar ook sterker.
Tip: Voor een maximaal effect gebruik je zo’n serum best met een voluminizing mascara! Zo krijg je in een handomdraai jouw picture-perfect wimperlook.
Om je wat opzoekwerk te besparen, heeft Parfuma alvast enkele favoriete wimperserums voor je op een rijtje gezet.

Maak je mascara 2x zo doeltreffend met jane
iredale
s Lash Extender & Conditioner. Eén basislaagje voor het aanbrengen van je mascara is voldoende om je wimpers ongelofelijk volumineus en ultra dik te maken. 

JANE IREDALE LASH EXTENDER & CONDITIONER »

Krijg intens betoverende ogen met de Cils Booster
XL Mascara
van Lancôme. De formule verlengt, krult en geeft je wimpers een opgevuld effect. Daarnaast is het nog eens pure verwennerij voor je (gevoelige) ogen.

LANCÔME MASCARA CILS BOOSTER XL »

Little Black Primer van Estée Lauder wordt je
nieuwe favoriet! Je kan het zowel gebruiken als primer en luchtige mascara. Daarbovenop krijgt je favoriete mascara nog eens een waterdichte topcoat. Superhandig dus!

ESTÉE LAUDER LITTLE BLACK PRIMER »
Camouflage

Eenvoudig. Veilig. Doeltreffend. Dat is Clinique’s Lash Building Primer. Deze vocht inbrengende formule verzorgt jouw droge wimpers én het laat je mascara beter zitten. 

CLINIQUE LASH BUILDING PRIMER »

3 lash lift


 Ben je niet zo’n fan van tijdelijke oplossingen, mascarahacks en wimperkrullers? Laat je wimpers dan liften met een lash lift behandeling. Onze skin expertes geven je een sprekende blik door je wimpers omhoog te liften en te kleuren. Je mascara kan je dus even achterwegen laten.


LASH LIFT »