NL FR EN

MARC JACOBS Perfect Intense Eau de Parfum 30ml spray

Perfect Intense Eau de Parfum 30ml spray

(0)

€ 64,10
€ 52,98(incl. € 64,10)
IN MIJN WINKELZAK  
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd. Bekijk de voorraad van alle stores
Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel.
MARC JACOBS
MARC JACOBS

Omschrijving Perfect Intense Eau de Parfum 30ml spray

PERFECT INTENSE MARC JACOBS Eau de Parfum for Women
Een verkwikkend parfum met bloemige noten en een bruisend contrast tussen jasmijn, narcis en geroosterde amandelen. Dit gelaagde, rijke parfum vol diepgang en karakter doet je snakken naar meer.

PERFECT INTENSE MARC JACOBS is een olfactorische liefdesbrief – geschreven in goudkleurige inkt – gericht aan jouw authentieke zelf. Het karaktervolle, gelaagde designer parfum van MARC JACOBS is een heerlijke, nog intensere versie van de uitbundige en kenmerkende Perfect eau de parfum – dit is een bloemig parfum met een kleurrijke compositie van bloemen en noten. Deze stralende eau de parfum met gedurfde en krachtige noten van bloemen en hout maakt een echt statement. Het is een ode aan jouw unieke schoonheid – zoals Marc Jacobs het zelf zegt: #PerfectAsIAm.

Dit langhoudende, intense parfum valt direct op: de romige noten van nachtjasmijn zorgen voor een honingachtige zoetheid en komen harmonieus samen met narcis in een intrigerend, zonnig boeket. Aardse noten van geroosterde amandelen verrijken de kern met gebrande, nootachtige accenten, waardoor de bloemige ondertonen meer gelaagd en bijna eetbaar lijken. Een vleugje roze peper zorgt voor extra pit en elan dat zelfs nadat het parfum compleet tot ontplooiing is gekomen merkbaar blijft. De basis van sesamolie, cashmeran en sandelhout creëert een krachtige, rustgevende houtachtige nevel die de huid perfect omhult.

De intrigerende PERFECT INTENSE MARC JACOBS is een weldadige lekkernij die je doet snakken naar meer. Het terughoudende karakter houdt je scherp en biedt een onweerstaanbaar contrast tussen licht en donker, prikkelend en zacht. Deze levendige geurexplosie weerspiegelt de getijden van jouw innerlijke essentie en de heerlijke eigenaardigheden die jou zo uniek maken. Het weelderige, rijke goudkleurige parfum van PERFECT INTENSE MARC JACOBS toont wie je bent en wordt omhuld door een excentrieke flacon verfraaid met lucky charms van Marc Jacobs zelf, speciaal voor jou.

#PerfectAsIAm #MJPerfect #PerfectAsIAm

Geurcompositie:
Top: Geroosterde amandelen, Roze peper, Grapefruitschil
Hart: Narcis Absolute, Jasmijn sambac
Basis: Sesamolie, Sandelhout, cachmeran

Advies nodig?

Specificaties

Deze wordt het

Perfect Intense Eau de Parfum 30ml spray
MARC JACOBS

Perfect Intense Eau de Parfum 30ml spray

(0)

€ 64,10
€ 52,98(incl. € 64,10)
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd.
IN MIJN WINKELZAK