NL FR EN

MESOESTETIC Melatonin Ampoules 10x2ml

Melatonin Ampoules 10x2ml

(0)

€ 53,50
€ 44,21(incl. € 53,50)
IN MIJN WINKELZAK  
Dit product is momenteel niet op voorraad. Verlaag het aantal of verwijder dit product
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd. Bekijk de voorraad van alle stores
Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel.
MESOESTETIC
MESOESTETIC

Omschrijving Melatonin Ampoules 10x2ml

De geconcentreerde formule stimuleert nachtelijke herstelmechanismen en versnelt antioxidantafweer om veroudering van de huid te voorkomen en tegen te gaan.

Melatonin Ampullen is een intensieve anti-aging nachtbehandeling die het huidregeneratieproces bevordert om de werking van externe agressies gedurende de dag tegen te gaan en de effecten van huidveroudering te voorkomen en te corrigeren. De geconcentreerde formule heeft een synergetische werking omdat het de nachtelijke herstelprocessen verbetert en de antioxidantafweermechanismen versnelt. De rijke textuur laat de huid zacht en comfortabel aanvoelen.

Het wordt gepresenteerd in individuele ampullen die de optimale hoeveelheid ingrediënten bevatten voor elke toepassing. Het donkere glasformaat, verpakt in een steriele atmosfeer, biedt maximale veiligheid en zorgt ervoor dat de eigenschappen van de formule perfect behouden blijven.

Advies nodig?

Specificaties

Ingrediënten

Propylene Glycol, Aqua, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Superoxide Dismutase, Mela-Tonin, Glutathione, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Tromethamine, Phenoxyethanol, Parfum

Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de ingrediëntenlijst(en) op de productverpakking te controleren, voor de meest actuele info.

Deze wordt het

Melatonin Ampoules 10x2ml
MESOESTETIC

Melatonin Ampoules 10x2ml

(0)

€ 53,50
€ 44,21(incl. € 53,50)
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd.
IN MIJN WINKELZAK