NL FR EN

MESOESTETIC Radiance DNA Night Cream 50ml

Radiance DNA Night Cream 50ml

(0)

-20% Meso (uit gamma)
€ 95,00 € 76,00
€ 78,51 € 62,81 (incl. € 76,00)
 
Dit product is momenteel niet op voorraad. Verlaag het aantal of verwijder dit product
MESOESTETIC
MESOESTETIC

Omschrijving Radiance DNA Night Cream 50ml

Radiance DNA nachtcrème Gebruik:t de natuurlijke toestand van rust van de huid om het celmetabolisme aan te passen en de activiteit van de genen die verantwoordelijk zijn voor de vernieuwing van de huid tijdens de slaap op te wekken. De unieke vereniging van meso] herstel complex ® en chronogen maakt het mogelijk om het evenwicht tussen de activiteits- en rustprocessen te herstellen. Op deze manier gaat ze de DNA-schade die overdag werd veroorzaakt herstellen en bovendien de huid voorbereiden op nieuwe activiteitsperiodes. Bij het wakker worden ziet de huid er uitgerust uit, verstevigd, glad en rimpels en expressielijnen vervagen.

Andere werkzame stoffen:

  • Chronogen: de nieuwste generatie tetrapeptide. Synchroniseert de biologische cel klok, verbetert de DNA-bescherming en reparatie.
  • Lamellaire structuur fosfolipiden: ze vormen een beschermende film op het huidoppervlak dat transdermale vochtverlies voorkomt.
  • Hyaluronzuur: zeer hydraterend, structureel element van de huid.

Gebruik:

Toepassen op het gezicht, hals en decollete 's nachts, in een tweede fase van anti-aging beauty behandeling, na Radiance DNA serum, aanbrengen van het midden van het gelaat naar de contouren toe.

Advies nodig?

Specificaties

Deze wordt het

-20% Meso (uit gamma)
Radiance DNA Night Cream 50ml
MESOESTETIC

Radiance DNA Night Cream 50ml

(0)

€ 95,00 € 76,00
€ 78,51 € 62,81 (incl. € 76,00)