NL FR EN

Nieuws

Gelaat & Lichaam

Summer Skincare Essentials

Nieuw seizoen? Nieuwe huidnoden! Zeker in de zomer is het belangrijk om je huid extra te voeden. Hoewel we allemaal graag hele dagen van de zon genieten, vindt jouw huid het vaak allemaal wat minder fijn. Vermijd dus pigmentvlekjes, huidveroudering en uitdroging met deze Summer Skincare Essentials!

diepe reiniging


Wanneer de temperatuur stijgt buiten is het essentieel om jouw huid goed te (blijven) reinigen. Zeker wanneer je doorheen de dag make-up draagt én ook je SPF opnieuw aanbrengt. Met deze favorieten verwijder je gemakkelijk alle zonbescherming, vuil en olie van je gelaat. Zo, nu is jouw huid helemaal klaar om de rest van je routine goed op te nemen!

COMFORT ZONE
ACTIVE PURENESS CLEANSING GEL

CLEANSING GEL »
 
DERMALOGICA
INTENSIVE MOISTURE CLEANSER

INTENSIVE CLEANSER »
 
MESOESTETIC
PURIFYING MOUSSE

PURIFYING MOUSSE »
 

VOORKOM TOEKOMSTIGE SCHADE


 Vaak beginnen we pas met behandelen van een huidprobleem wanneer de schade al zichtbaar is. Het nieuwe Smart Response Serum van Dermalogica geeft de huid exact wat het nodig heeft, wanneer en waar ze het nodig heeft. Het serum reageert op signalen van de huid en voorkomt toekomstige schade, voordat je het zelf opmerkt!


SMART RESPONSE SERUM »

hydratatie = key


In de zomer blijft het belangrijk om je huid te hydrateren, ook als je een vette huid hebt! De zon kan jouw vochtbarrière namelijk beschadigen, dus vergeet zeker niet jouw favoriete moisturizer tijdens de zomermaanden. Ook je nieuwe, gebruinde teint zal hierdoor langer mooi blijven!

ANNAYAKE
SOIN HAUTE HYDRATATION ÉCLAT EXTRÊME

HYDRATATION ÉCLAT EXTRÊME »
 
LA MER
THE MOISTURIZING COOL GEL CREAM

COOL GEL CREAM »
 
MESOESTETIC
HA DENSIMATRIX

HA DENSIMATRIX »
 

BESCHERM JE HUID MET SPF


 
We kunnen het niet genoeg benadrukken: breng elke dag SPF aan! Dit is namelijk hét anti-aging geheim omdat het pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels voorkomt. In jouw Summer Skincare routine kan een goede SPF dus zeker niet ontbreken!


SUN CARE RAD SHIELD SPF15 »

last van onzuiverheden door het mondmasker?

LEES HOE JE DIT AANPAKT OP ONZE BLOG »