NL FR EN

TAN-LUXE Super Glow Serum SPF30 Hyaluronic Self-Tan Serum

Super Glow Serum SPF30 Hyaluronic Self-Tan Serum

(0)

€ 46,00
€ 38,02(incl. € 46,00)
IN MIJN WINKELZAK  
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Dit product is niet voorradig maar kunnen we voor je bestellen, de levertijd bedraagt 2 weken. Bekijk de voorraad van alle stores
Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel.
TAN-LUXE
TAN-LUXE

Omschrijving Super Glow Serum SPF30 Hyaluronic Self-Tan Serum

Tan-Luxe lanceert haar Super Glow SPF30: een voedend en verzorgend zelfbruiningsserum met een SPF30. Zo bescherm je je gezicht tegen de zon en creëer je een super mooie glow!

Het innovatieve, anti-ageingserum bevat hyaluronzuur, dat zorgt voor optimale hydratatie en een voller uitziende en voelende huid vanaf het eerste gebruik. De Super Glow SPF30 is lichtgewicht en niet-vettig, het serum smelt in de huid zonder dat er een witte laag achterblijft die typisch kan zijn bij het aanbrengen van veel SPF's. Het serum werkt als een luxe multifunctionele primer. De huid blijft achter met een natuurlijke fluweelzachte finish.

 

Hoe te gebruiken:
Breng dagelijks 12 druppels (een halve theelepel) aan op het gezicht en het decolleté, masseer het in de huid met cirkelvormige bewegingen en vermijd hierbij de ogen. Gebruik Super Glow SPF als laatste stap in uw huidverzorgingsregime. Doe dit 15 minuten voor blootstelling aan de zon. Breng regelmatig opnieuw aan om bescherming en glans te behouden. De Super Glow SPF 30 is niet waterbestendig is. We raden aan om een waterbestendige zonnebrand te gebruiken als je zwemt of zweet. Denk er altijd aan om na het aanbrengen handen te wassen.

Advies nodig?

Specificaties

Deze wordt het

Super Glow Serum SPF30 Hyaluronic Self-Tan Serum
TAN-LUXE

Super Glow Serum SPF30 Hyaluronic Self-Tan Serum

(0)

€ 46,00
€ 38,02(incl. € 46,00)
Dit product is niet voorradig maar kunnen we voor je bestellen, de levertijd bedraagt 2 weken.
IN MIJN WINKELZAK