NL FR EN

ZADIG&VOLTAIRE Girls Can Be Crazy Eau de Parfum 50ml spray

Girls Can Be Crazy Eau de Parfum 50ml spray

(0)

€ 87,50 € 78,75
€ 72,31 € 65,08 (incl. € 78,75)
IN MIJN WINKELZAK  
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd. Bekijk de voorraad van alle stores
Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel.
ZADIG&VOLTAIRE
ZADIG&VOLTAIRE

Omschrijving Girls Can Be Crazy Eau de Parfum 50ml spray

"Girls Can. Slogan of filosofie? De eau de parfum Girls Can Be Crazy is een heerlijke over-the-topgeur. Nog meer glamour, nog meer rock. Geëmancipeerd. De bezielende woorden van een trotse vrouw die haar eigen gang gaat. Die onbezonnenheid tot levenskunst heeft verheven. Freewheelen, lekker crazy durven zijn, dat is waar het bij deze High Energy-geur om gaat.

#GirlsCan, dat heerlijke gevoel dat je even niet meedoet, jij de controle over je leven houdt en je bewust bent van je aantrekkingskracht. Jouw macht om ‘nee’ te kunnen zeggen. Het moment te leven, helemaal zoals jij dat wilt en je daarin volledig laten gaan. #Careless.

Everyday’s a catwalk. Het levensmotto van Girls Can Be Crazy. Eau de parfum Girls Can Be Crazy is een creatie van Quentin Bisch. De groene fougère-signatuur wordt opgetild door akkoorden van wilde peer die liefdevol worden omarmd door patchoeli en geurnoten van vanille met een vleugje musk. De in een sprankelende kola-geurnoot gehulde jasmijn zorgt voor een zoete touch. De geur sluit af met de ogenschijnlijk onschuldige geurnoten van sandelhout, maar die precies de juiste dosis explosiviteit toevoegen, om van #GCBC jouw volgende verslaving te maken.

The Crazier the Better. Het design van de iconische flacon is gewaagder dan ooit. Roze met veel bling, een rebelse mix van attitude en Franse chic. De flacon is geïnspireerd op de flesjes mineraalwater die aan het begin van de runways worden uitgedeeld. Je waant je in één keer in de drukke hectiek die hoort bij concerten, modeshows, hangars, rooftop-feesten, back-stage-ervaringen en front-rows. Let’s go crazy!

Geurcompositie:
Top: Peer-kola
Hart: Jasmijn
Basis: Vanille, Musk

Advies nodig?

Specificaties

Deze wordt het

Girls Can Be Crazy Eau de Parfum 50ml spray
ZADIG&VOLTAIRE

Girls Can Be Crazy Eau de Parfum 50ml spray

(0)

€ 87,50 € 78,75
€ 72,31 € 65,08 (incl. € 78,75)
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd.
IN MIJN WINKELZAK