NL FR EN

FAQ Black Friday & Cyber Monday

Let the Black Friday Madness begin... Wees alvast goed voorbereid met onze veelgestelde vragen >

ACCOUNT
Hoe creëer ik een account?
Klik op mijn account bovenaan rechts op iedere parfuma.com pagina. Vul eenvoudig je e-mailadres en voor- en achternaam in en bepaal jouw persoonlijk wachtwoord, waarmee je op elk moment tijdens jouw bezoek bij parfuma.com kunt inloggen. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw registratie.
 
Ik ben mijn passwoord vergeten?
Klik op de link wachtwoord vergeten. Vul jouw e-mailadres in en klik op ‘reset wachtwoord’. Je ontvangt een e-mail met daarrin een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

BESTELLEN & BETALEN

Hoe plaats ik een bestelling?
Je hebt alle producten goed gevonden en wilt graag afrekenen? Eerst en vooral heb je daarvoor een account nodig op parfuma.com. Na het aanmaken van jouw account, kan je jouw voorkeur voor drie stalen doorgeven en andere opmerkingen ingeven. Volg vervolgens de 6 stappen:
  1. Gegevens: vul hier je persoonlijke gegevens in.
  2. Levering: kies een leveringsoptie naar keuze. 
  3. Overzicht: herbekijk het overzicht van je winkelmandje, factuur- en afleveradres en je persoonlijke gegevens. 
  4. Betaalmethode: kies een betaalmethode naar keuze. 
  5. Betalen. 
  6. Bevestiging.
Ik wil een product bestellen dat uitverkocht is? 
Dit artikel is uitverkocht vanwege het grote succes. Limited Editions kunnen niet meer besteld worden bij onze hoofddistributeut. Het is alsnog mogelijk dat je dit hebt kunnen bestellen, wij zorgen dan ook voor een zo snel mogelijke terugbetaling.

Wat met een bestelling waarbij 1 (of meer) van mijn bestelde producten niet meer voorradig is en een levertijd van 2 weken heeft? 
We versturen je bestelling van zodra die compleet is. Wanneer je bestelling verzonden is, ontvang je een automatische e-mail met tracking om het pakket te volgen.

VERZENDEN &
BEZORGEN
Ik heb een verkeerd adres doorgegeven bij mijn bestelling. Wat nu? 
Van zodra jouw bestelling door onze verzendafdeling is verwerkt, kunnen we je adres niet meer wijzigen. Het pakket is dan al opgehaald door bpost. Onvolledige en/of foutieve adressen worden altijd naar ons teruggestuurd. Van zodra we het hier terug ontvangen, kunnen wij de product(en) op jouw verzoek terugsturen mits de opnieuwe betaling van verzendkosten.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Binnen enkele minuten na het voltooien van je bestelling ontvang je een bevestiging in je mailbox. 
Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer dan of die per ongeluk in je SPAM-mailbox terechtkwam.
Geen bevestigingsmail gevonden? Contacteer dan onze klantenservice.

Na verzending van jouw bestelling, ontvang je van ons een trackinglink van bpost. Controleer zeker ook je "spam" mailbox. 
Als je na 3 dagen nog geen trackinglink hebt ontvangen, neem dan telefonisch contact op met Parfuma Online (+32 (0)3 232 46 11) of mail naar webshop@parfuma.com, tijdens het hele Black Friday Weekend beantwoorden wij jouw e-mail zo snel als mogelijk. 

EXTRA
Krijg ik samples naar keuze tijdens het Black Friday Weekend? 
Tijdens het Black Friday Weekend kunnen wij geen samples naar keuze voorzien. Natuurlijk zorgen wij wel voor een leuke verrassing met Parfuma's Favorieten ♥.

Kan ik kiezen voor geschenkverpakking?
Tijdens het Black Friday Weekend kunnen wij geen geschenkverpakking aanbieden, omwille van het grote succes.

Ik heb een andere vraag? Neem telefonisch contact op met Parfuma Online (+32 (0)3 232 46 11) of mail naar webshop@parfuma.com.
Geniet van het Black Friday Weekend.