Nieuws

image

2/2/2024

De 8 mooiste valentijnscadeaus voor haar

Op zoek naar dé mooiste valentijnscadeaus voor haar? Parfuma heeft speciaal voor deze gelegenheid 8 prachtige cadeaus geselecteerd waar je haar sowieso blij mee maakt. Met deze toppers van onder andere Aerin, Comfort Zone, jane iredale, Kilian en meer, scoor jij gegarandeerd!

crea_jane-iredale-colorluxe-hydrating-cream-lipstick

jane iredale ColorLuxe Hydrating Cream Lipstick

Een musthave voor in haar handtas: De ColorLuxe Hydrating Cream Lipstick van jane iredale. Deze lichte lipstick met veel pigment glijdt over haar lippen voor een stralend resultaat en langdurige zachtheid. Kies uit een reeks vurig rode tinten, nude tinten, paarse tinten en zacht roze tinten!

crea_the-coucou-club-v-lift-roller

The Coucou Club Coucou V-Lift Roller

Maak haar me-time compleet met The Coucou Club's V-Lift Roller. Haar nieuwe favoriet om het gelaat een natuurlijke facelift te geven. Deze beauty tool verstevigt en lift het gezicht en het is ook nog eens een super ontspannend ritueel. Ideaal om na een drukke dag tot rust te komen!

Kilian Good Girl Gone Bad Eau de Parfum

Houdt je geliefde van uitdagende en sexy parfums? Dan is Kilian hét merk voor haar! Wij zijn verzot op Good Girl Gone Bad Eau de Parfum, bloemig en luchtig, maar toch sensueel. Ze zal nooit meer zonder willen!

crea_kilian-good-girl-gone-bad-eau-de-parfum

REN Clean Skincare Evercalm Barrier Support Body Balm

Heeft je lief last van een droge huid in de winter? Dan is de Evercalm Barrier Support Body Balm van REN Clean Skincare haar perfecte match. Deze intensief voedende balsem richt zich op 8 gevoelige gebieden: droge plekken, schuren, nazorg voor tatoeages, post-scheer- of laserirritatie, zorg tijdens de zwangerschap, tepels, droge en geïrriteerde oksels, en nazorg na blootstelling aan de zon.

crea_ren-clean-skincare-evercalm-barrier-support-body-balm
crea_aerin-ambrette-de-noir-eau-de-parfum

Aerin Ambrette de Noir Eau de Parfum

Een geweldig valentijnscadeau voor haar dat altijd in de smaak valt, is een heerlijk parfum. Met Aerin zit je altijd goed. Deze ultravrouwelijke geuren toveren meteen een glimlach op haar gezicht! Onze favoriet voor dit seizoen? Dat is het warme en verleidelijke Ambrette de Noir Eau de Parfum.

crea_laura-mercier-face-illuminator

Laura Mercier Face Illuminator

Laat haar huid stralen met de Laura Mercier Face Illuminator. Onmisbaar in haar make-up tasje met zijn lichte formule en zijdezachte textuur! De luxeuze formule zorgt ervoor dat haar 'glow' de hele dag perfect blijft zitten.

Comfort Zone Hydramemory Mask

Een skincare musthave die niet mag ontbreken in haar routine: Comfort Zone’s Hydramemory Mask. In slechts 15 minuten geeft dit masker verrijkt met cactusvijgenextract en hyaluronzuur de huid volume, zachtheid en glans. Ideaal voor de koude winterdagen!

crea_comfort-zone-hydramemory-mask

Hair Rituel By Sisley The Brush

Je vriendin verdient alleen het beste van het beste. Met The Brush van Hair Rituel By Sisley heeft ze nooit meer een bad hair day. Deze luxueuze haarborstel stimuleert de opperhuid, verwijdert onzuiverheden, maakt het haar weer zacht en geeft het meer glans. Geschikt voor alle huidtypes!

crea_hair-rituel-by-sisley-the-brush