Nieuws

image

19/4/2023

Jouw myBlend skincare routine

Wist je dat je huid vanaf je 25ste zich niet meer zo snel herstelt als voorheen? Dat komt doordat je huid collageen, hyaluronzuur en elastine niet meer zo snel aanmaakt. Het voorbij strijken van tijd heeft hiermee te maken, maar ook slaaptekort, luchtvervuiling, roken, zonneschade, … Daarom is het belangrijk dat jij je huid een handje helpt als je ouder wordt.

Bij Parfuma zijn we helemaal weg van myBlend. Dit revolutionaire skincare merk combineert sterk geconcentreerde producten met krachtige peptides om alle mogelijke tekenen van huidveroudering tegen te gaan. MyBlend laat jouw je eigen verzorgingsroutine samenstellen op basis van jouw specifieke noden, zodat jouw huid er doorheen de jaren stralend blijft uitzien. Onze Managing Partner Caroline is alvast grote fan en toont je haar myBlend routine.

IN DE OCHTEND:

crea_myblend-enzyme-cleansing-foam

Enzyme Cleansing Foam

Deze dagelijkse cleanser is een mild, doeltreffend schuim die je huid van onzuiverheden, make-up en overtollig talg reinigt terwijl het ook licht exfoliërend werkt. Door zijn enzymatische werking stimuleert het de celvernieuwing en verwijdert hij dode huidcellen waardoor je gelaat er zacht en helder uitziet.

crea_myblend-superserum-firmness

Superserum Firmness

Dit firming serum zal al snel jouw nieuwe favoriet worden. Door zijn combinatie van hoog geconcentreerde peptiden gaat hij huidverslapping tegen. De actieve ingrediënten vullen elkaar perfect aan en ondersteunen je huid. Dag na dag wordt je huid steviger en voller.

crea_myblend-revitalizing-anti-aging-cream

Revitalizing Anti-Aging Cream

Als essential kan deze anti-aging hydraterende crème niet ontbreken in je beauty routine. Het gepatenteerde Peptide Complex van myBlend verzacht in combinatie met hyaluronzuur en kurkuma-extract zichtbaar tekenen van veroudering. Je huid ziet er gladder en steviger uit en fijne lijntjes en rimpels vervagen voor een zichtbaar mooiere huid.

crea_myblend-revitalizing-eye-care-concentrate

Revitalizing Eye Care Concentrate

Jouw bondgenoot tegen fijne lijntjes, wallen en donkere kringen. De fijne textuur van de emulsie heeft een liftend en verstevigend effect, waardoor je ogen er meteen meer ontspannen uitzien. Gebruik hem ’s ochtends en ’s avonds rond de ogen voor een zichtbaar effect. Ook geschikt voor gevoelige ogen.

crea_myblend-hydrating-antioxidant-screen-spf50

Hydrating Antioxidant Screen SPF50

Een essentieële stap in je dagelijkse huidverzorging is het aanbrengen van zonnebescherming. Met z’n SPF50 doet deze hydraterende gezichtscrème zeker en vast zijn werk. Hij beschermt je gelaat tegen vervuiling, UV-stralen en blauw licht, zodat je huid haar schoonheid bewaart.

crea_myblend-glow-fluid

Glow Fluid

De ideale finishing touch die je dagelijkse verzorging helemaal af maakt. Deze lichte en fijne emulsie zet de highlights van je gelaat in de kijker door zijn hydraterende formule verrijkt met peptiden. Deze highlighter geeft een fluwelen finish voor een natuurlijke glow.

IN DE AVOND:

De skincare avondroutine van myBlend komt overeen met wat je hoort te doen in de ochtend, mist enkele kleine veranderingen. Het zonnetje schijnt niet meer ’s avonds dus een SPF product hoor je niet meer te dragen. Ook de Glow Fluid mag je achterwegen laten, want het dragen van een highlighter heeft niet veel nut als je gaat slapen. Het enige product dat je best verandert is het firmness serum naar het wrinkles serum. Je routine kan daarnaast nog verrijkt worden met een peeling.

Superserum Wrinkles

Dit superserum gevuld met retinol, Matrixyl 3000 en vitamine E brengt de elasticiteit in je gelaat terug. Fijne lijntjes vervagen zichtbaar en rimpels worden opgevuld. Je huid voelt meteen comfortabeler en soepeler aan. Breng hem elke avond aan vóór je dagelijkse verzorging, gedurende 4 weken voor het beste resultaat. Omdat het serum retinol bevat, vermijd je best de oogcontouren.

crea_myblend-superserum-wrinkles

Firmness Roller

Verwen en verstevig je huid met deze gezichtsmassage roller. De twee bakelieten kralen roteren en zorgen voor een zalige dubbele massage waardoor je gelaatstrekken er energieker uitzien, je huid ontspant en er weer voller en strakker uitziet. Je kan hem overal op je gelaat gebruiken waar jij meer stevigheid wilt.

crea_myblend-firmness-roller

Skin Renewal Peel

Als er één peelingkuur is die je moet gebruiken in je skincare routine, is het de Skin Renewal Peel wel. Deze krachtige cocktail van hydroxyzuren werkt in op de vernieuwing van je huid. Je gelaat straalt en ziet er als nieuw uit. Belangrijk: breng hem om de andere dag enkel ’s avonds aan. Laat het 5 tot 15min inwerken en spoel af met water.

crea_myblend-skin-renewal-peel

EEN 3 JAAR JONGERE HUID NA SLECHTS 1 MAAND?

Het MyLEDmask gebruikt de kracht van 144 rode LEDs en 144 infrarode LEDs om de collageenproductie en weefselregeneratie van je gelaat en nek te stimuleren. Geschikt voor alle huidtypes en -kleuren verstevigt het masker je huid, maakt het zachter en geeft het een stralende glow.

Voor het beste resultaat gebruik je het masker best 3 tot 4 keer per week met telkens 48u tussenpauze voor 6 tot 8 weken. Wacht hierna een maand om je huid rust te geven alvorens je weer van start gaat met het masker. Onze Managing Partner Caroline is er alvast enorme fan van!

  • crea_myblend-led-masker
  • crea_myblend-led-masker-2