NL FR EN

Environ gelaatsbehandeling: Essential

Ontdek de referentie voor een mooie huid.

De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.

Standaard inbegrepen bij elke behandeling:
Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, tonifiëren, wenkbrauwen epileren, veldionisatie op gaas of alginaatmasker en hand- en armmassage en hydraterende verzorging, UV-bescherming, Jane Iredale foundation en persoonlijk advies voor thuisverzorging.

ESSENTIAL | 70 MIN | €100
INTENSIVE ESSENTIAL| 100 MIN | €130


KIES JOUW BEHOEFTE:

ESSENTIAL YOUTH RESET
Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.
    
ESSENTIAL MOISTURE BOOST
Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

ESSENTIAL COMFORT CALM
Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.


ESSENTIAL RADIANCE REVEAL

Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

EXTRA

Extra resultaat met MICRONEEDLING
ROLL-CIT NEEDLING | €20 (SUPPLEMENT)
Environ Cosmetic Roll-CIT® versnelt de opname van de ingrediënten van je producten nog beter (10 000% beter!)

Extra ontspanning met
GELAATSMASSAGE | €20 (SUPPLEMENT)
Combinatie van verschillende massagetechnieken Relaxerend voor de geest en stimuleert alle huidfuncties Aandacht voor hals, schouders, decolleté en hoofdhuid