NL FR EN

Environ gelaatsbehandeling: Focus-on

Ervaar een ongeziene behandeling van de huid.

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.

Standaard inbegrepen bij elke behandeling:
Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, reinigen, tonifiëren, sonoforese met aangepast serum of peeling lactaatzuur op de zone, hydraterende verzorging, UV-bescherming en Jane Iredale minerale foundation. Uiteraard krijgt u ook ons persoonlijk advies.

FOCUS-ON | 40 MIN | €60
(KUUR X6 | €360 - 2x/w | €60 KORTING OP DE PRODUCTEN)


KIES JOUW BEHOEFTE:

FOCUS-ON FROWN
Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.
    
FOCUS-ON EYE
Combineert onze krachtige peptidencomplexen met hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.

FOCUS-ON FILLER
Innovatieve, intensieve en niet-invasieve behandeling om rimpels in het gelaat glad te strijken en de huid er weer jeugdig en vol uit te laten zien.

FOCUS-ON TEXTURE
Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual ELECTRO-SONIC, COOL PEEL en MICRO NEEDLING verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.

FOCUS-ON EVEN TONE
De krachtige combinatie van vitamine A, C en alfahydroxyzuren (AHA) is een unieke aanpak om het aanzien  van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.

FOCUS-ON BLEMISH
Behandelt doelgericht de acne probleemzone door exfoliërende zuren, en biedt zo een oplossing voor de onzuivere huid met ontstekingen of imperfecties. Supplement Alginaat +€20


EXTRA

Extra resultaat met MICRONEEDLING
ROLL-CIT NEEDLING | €20 (SUPPLEMENT)
Environ Cosmetic Roll-CIT® versnelt de opname van de ingrediënten van je producten nog beter (10 000% beter!)

Extra ontspanning met
GELAATSMASSAGE | €20 (SUPPLEMENT)
Combinatie van verschillende massagetechnieken Relaxerend voor de geest en stimuleert alle huidfuncties Aandacht voor hals, schouders, decolleté en hoofdhuid