NL FR EN

LASERONTHARING. DEFINITIEF ONTHAREN.

VOEL JE GOED. VOEL JE VRIJ.

Ons paramedisch personeel past de meest veilige en efficiënte permanente ontharing toe met behulp van de LightSheer Diodelaser. Maak komaf met het ongemak en de ontstekingen: voor de prijs van ongeveer 5 jaar harsen bent u definitief verlost van alle haartjes, ook de ingegroeide haren. Deze behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

PRIJSLIJST LASERONTHARING >

FAQ LASERONTHARING.

Is de behandeling pijnlijk?
Gevoelige mensen hebben soms na de behandeling een beetje last van een tintelend of branderig gevoel, maar dat verdwijnt na enkele uren.

Wie komt in aanmerking?
Normaal gezien kan iedereen genieten van deze definitieve laserontharing. Mensen met een lichte huid en donkere haren behalen de snelste resultaten. Blonde haren zijn niet te verwijderen met de laser. Mensen met een donkere huid zijn moeilijker te behandelen, maar dankzij een testsessie kan de doeltreffendheid al dan niet bevestigd worden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
In de meeste gevallen is 85% van de ongewenste haartjes meestal na +/- 8 behandelingen verdwenen. Na deze beleeft een deel van de haarwortel een tweede groeifase waardoor deze na 1 à 2 jaar een bijkomstige behandeling nodig zou kunnen hebben. Permanent doden van de haarwortel kan immers enkel in de groeifase (anagene fase) van de haren.

Het verschil tussen LightSheer™ en andere veel gebruikte flitslamp IPL lasers?
Pigmentatievlekken door oververhitting of verbranding van de huid zijn weliswaar uitgesloten met de Diodelaser. Dankzij de gepatenteerde diodelasertechnologie en de speciale op 5°C gekoelde laserkop. Het exclusieve van de Lightsheer™ is dat hij ook donkere huidtypes zonder gevaar kan behandelen. Mensen met een huidtype III, IV, V of zelfs VI komen in aanmerking voor veilige, doeltreffende behandelingen. Donkere huidtypes vragen speciale instellingen die traditionele lasers niet hebben. De Lightsheer™ geeft energie op een exacte golflengte die 100% benut wordt, de IPL-flitslamp geeft een breed gamma energie waarvan een groot percentage nutteloos en ongewenst is en verloren gaat.

Is het definitief?
Ja, de behandeling is definitief. Soms komen na jaren enkele haartjes tevoorschijn zoals nieuwe haartjes of haartjes door hormonale veranderingen.

Hoe bereid ik mij voor op mijn eerste definitieve laserontharing?
Om de 6 weken wordt de ontharing gedaan, daarom is het noodzakelijk tijdig een afspraak te maken. Het is wel aangeraden om de te behandelen zones op voorhand te scheren maar zeker NIET te ontharen met hars. Verzorgingscrèmes zijn afgeraden 48 uur voor de behandeling.

Mag men na de behandeling onder de zon of zonnebank?
Neen. Gedurende minstens 4 weken na de behandeling, dat om pigmentvlekken te voorkomen. Met de zonnecrème factor SPF 50+, op de behandelde plaatsen, mag men voorzichtig in de zon komen. Deze bevatten geen chemische filter, maar een minerale filter.

LASERONTHARING BIJ PARFUMA ANTWERPEN