Nieuws

image

Dit zijn dé jane iredale musthaves volgens Belinda van het Parfuma Team

Niet enkel onze Parfuma klanten zijn fan van jane iredale ook het Parfuma Team kan niet meer zonder! Belinda, van Team Wijnegem en Clean Beauty Expert, kan niet meer zonder haar jane iredale favorieten. In deze blogpost vertelt ze je meer over de beste producten die je standaard in je make-up tasje moet hebben zitten.

parfuma-team_belinda

WIE IS BELINDA?

Belinda is onze jane iredale en Environ consult bij Parfuma Wijnegem. In haar vrije tijd is ze enorm veel bezig met "clean leven". Zo is ze volledig vegan en maakt ze haar eigen wasmiddel. De make-up van jane iredale kan ze dus niet missen aangezien deze volledig natuurlijk en mineraal zijn!

crea_jane-iredale-quad-bronzer-sunbeam

"Sunbeam is een geweldig hebbeding voor op vakantie." Deze multi-bronzer quad in verschillende kleuren gebruikt Belinda ook als blush, highlighter en oogschaduw. Breng het ook aan op je lippen in combinatie met een Lip Drink voor die extra touch of color! "Zo hoef ik niet vijf verschillende producten mee te sleuren!"

crea_jane-iredale-enlighten-plus-under-eye-concealer

"Voor mijn no-makeup look is de Enlighten Plus Under-eye Concealer onmisbaar!" Ga je voor een simpele look, maar wil je wel dat je huid straalt? Breng dan een beetje Enlighten aan en je bent meteen een betere versie van jezelf. "Gecombineerd met mascara en een Lip Drink voel ik me instant frisser!"

Dé ultieme tip van Belinda voor een perfecte eyeliner? "Met de Mystikol Eyeliner trek ik altijd een prachtig lijntje, zeker als je moeite hebt met eyeliner is dit echt een topper." Met de verschillende Mystikol tinten definieer je jouw ogen gemakkelijk en snel.

crea_jane-iredale-mystikol-powdered-eyeliner

"Wat verdwijnt als eerste in mijn make-up tasje als ik op reis vertrek? Powder-Me!" Ben jij ook gevoelig aan pigmentvlekjes net zoals Belinda? Dan is de Powder Me met zijn SPF 30 een echte must-have! "Dankzij zijn losse poedervorm is deze gemakkelijk (opnieuw) aan te brengen over je make-up."

crea_jane-iredale-powder-me
crea_jane-iredale-lip-drink-lip-balm

"Zo kom ik bij mijn collectie Lip Drinks. Doordat ik veel last heb van droge lippen is dit een musthave voor mij!" De Sheer Lip Drink heeft Belinda standaard op haar nachtkastje staan, de andere leuke kleurtjes heeft ze altijd bij voor onderweg! "De SPF 15 beschermt mijn lippen ook nog eens tegen de zon."

crea_jane-iredale-hydropure-tinted-serum

"HydroPure Tinted Serum is mijn favoriete foundation. Het geeft je huid een natuurlijke dekking en een frisse, jeugdige uitstraling." Dit ultra-hydraterend getint serum met hyaluronzuur egaliseert ook je teint. "Make-up en verzorging in één flesje! Mooi meegenomen toch?"