Nieuws

image

28/6/2024

Prep for sunny days

De lente is het seizoen van verandering, vernieuwing en een nieuwe start. Tijd om je oude routines en producten in te ruilen voor lichtere texturen, luchtigere samenstellingen en frissere geuren. Pas de Marie Kondo methode toe op je beauty routine en geniet van een frisse start.

SKINCARE REFRESH

Verwissel zware, hydraterende formules voor lichtere texturen. Ga van intens voedend naar verfrissend en van verzachtend naar verhelderend.

Naast het aanpassen van je thuisverzorgingsroutine, biedt SkinExpertise een scala aan professionele behandelingen die perfect zijn voor het voorbereiden van je huid op warmer weer.

crea_mesoestetic-genesis-boost-behandeling

Mesoestetic Genesis Boost

Deze unieke behandeling combineert de kracht van radiofrequentie en mesotherapie om je huid te verjongen, te verstevigen en te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling.

Reserveer je behandeling »
crea_environ-essential-behandeling

Environ Essential

Deze verzorging richt zich op het insluiten van vitamine A, een krachtige antioxidant die de huidcellen vernieuwt en beschermt. Dit is ideaal voor het versterken van de huid en het voorbereiden ervan op zonnestralen.

Reserveer je behandeling »

EEN SUPPLEMENT PER DAG, HOUDT DE HUIDVEROUDERING OP AFSTAND

Wist je dat…

  • Ons lichaam van nature de stof NAD aanmaakt?
  • NAD zorgt voor de aanvoer van energie en voedingsstoffen naar onze cellen?
  • Ons lichaam uit miljarden cellen bestaat die voeding nodig hebben om te overleven?
  • NAD hierbij een cruciale rol speelt?
  • Hoe meer NAD er in ons lichaam is, hoe meer voeding en energie onze cellen krijgen?
crea_bbody-time-traveler-stop-the-clock

Naarmate we ouder worden, daalt de natuurlijke NAD-spiegel in ons lichaam. Dit heeft als gevolg dat onze huid sneller tekenen van veroudering vertoont. Het nieuwste huidsupplement van BBODY - de Time Traveler, Stop The Clock - bevat een hoge dosis NADH. Dit draagt bij aan de gezondheid van je huid en helpt de tijd terug te draaien. Zo verminderen rimpels en fijne lijntjes, verbetert de elasticiteit van de huid en verheldert je teint.

Tip: Combineer met het collageenpoeder voor een optimaal resultaat.

3 GOUDEN TIPS VOOR EEN GLOWY, BRONZED LOOK

1. Scrubben voor een egale teint: Begin met een grondige scrub om dode huidcellen te verwijderen. Zo garandeer je een egale basis voor je zelfbruiner en voorkom je vlekken. Wacht wel een dag na het scrubben met het aanbrengen van je self tan, zodat de poriën gesloten zijn de de kleur niet intrekt.

2. Meng voor een lichtere teint: Wil je een subtielere gloed? Meng je zelfbruiner met je bodylotion voor een lichtere applicatie. Zo heb je meer controle over de intensiteit van je kleur.

3. Vergeet de zonbescherming niet: Self tanners bieden geen bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Smeer je dus altijd in met een zonnecrème, ongeacht of je self tan gebruikt of niet.

Onze favoriete self tanners

crea_advanced-nutrition-programme-skin-moisture-iq

Behoud je sunny tan

Hydrateer, hydrateer, hydrateer! Zowel van binnenuit met water als van buitenaf met een voedende bodylotion. Advanced Nutrition Programme Skin Moisture IQ Pods bevat 36 ingrediënten die je huid optimaal hydrateren en je bruine teint langer behouden.

Na de zon: after sun

Aftersun is geen overbodige luxe. Het hydrateert, kalmeert de huid en verlengt je bruine kleurtje. Bodylotion kan ook, maar aftersun heeft meer voordelen.

SCULP EN VERSTEVIG

Beter weer betekent ook jurkjes, rokjes en blote benen. Deze verstevigende essentials helpen je bij het klaarstomen van je lichaam voor zonnigere dagen.

GEEN BAD HAIR DAYS MEER

Tijdens de lente en zomer krijgt je haar het hard te verduren. Het is dus belangrijk om je haar wat extra aandacht te geven en het goed te verzorgen, zodat het er gezond en glanzend blijft uitzien.

EEN FRISSE GEUR IN HUIS

We gooien de ramen open om de frisse buitenlucht binnen te laten. Tijd om je huis te vullen met heerlijke geuren!